Lideri - popullit të Egjiptit - Farsi sub Albainian

  • Embed Video

5081 Views


Lideri - Popullit Të Egjiptit - Farsi Sub Albainian
  • 22-02-2011
Padyshim ndodhirat e fundit ne Egjipt jane pjese e dizajnit hyjnor ne clirimin e masave te shtypura nga zgjedhat e tiranise dhe shtypjes dhe eshte jehone e revolucionit islamik qe ndodhi me 1979 ne Iran.