Warning: get_headers() [function.get-headers]: Failed to enable crypto in /home/shiatvnet/public_html/view_video.php on line 479

Warning: get_headers(https://archive.shiatv.net/video/24367-548dd5a549ec2-hd.mp4) [function.get-headers]: failed to open stream: operation failed in /home/shiatvnet/public_html/view_video.php on line 479

Dekreti (Fetva) i Liderit Suprem mbi perdorimin e armeve te shkaterrimit ne mase - Persian sub Albanian

  • Embed Video

5055 Views


Dekreti (Fetva) I Liderit Suprem Mbi Perdorimin E Armeve Te Shkaterrimit Ne Mase - Persian Sub Albanian
  • 09-11-2010
Dekreti i Liderit Suprem te Revolucionit islamik, Ajetullah el Udhma Ali Khamenei mbi perdorimin e armeve te shkaterrimit ne mase. Ky eshte dekret i pare, qe nga prodhimi dhe perdorimi i armes berthamore, qe ndalon perdoimin e saj dhe ndalon perdorimin e armeve me shkaterime ne masa. Asnje... Show More >>